2012-10-28 09:05:18• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Szűz - A mai nap igazi ajándék

Napi horoszkóp október 28-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jupiter és Mars kapcsolata mára még erősebb lesz. Teljesen felszabadultan és védve érzed magad. Egyike vagy azoknak a jegyeknek, akik Jupiter és Mars találkozásából valami fontosat tudnak maguknak kihozni, és nyernek vele. Aktív, eleven és nagyon boldog vagy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma is a Mars-Jupiter kapcsolat hat mindenre. Az egész világ úton van, még akkor is, ha az időjárás nem kedvez ennek. Elárulok egy kis titkot: Merkúr és Vénusz táncolnak az égen. Ez segíthet neked, hogy közelebb kerülj ahhoz az emberhez, aki már rég nem megy ki a fejedből. Küldj neki egy SMS-t, vagy hívd fel telefonon. Nem fogsz kosarat kapni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ez egy átmeneti nap. A Nap elhagyja a Mérleg jegyét, és belép a Skorpió jegyébe. Ez legyengít téged. Ezt abból veszed észre, hogy nincs kedved igazán semmihez. Túlterheltnek érzed magad, és azok az emberek, akik körülötted száguldoznak, és úgy tesznek, mintha fontosak lennének, az idegeidre mennek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap is nagyon temperamentumos lesz. Legjobb, ha olyasvalamit csinálsz, ami mozgásban tart, például egy hosszú séta, még jobb, ha túrázni mész. Ne csodálkozz, ha hangos és turbulens emberekkel találkozol. Ez egyszerűen ehhez a naphoz és ezekhez a csillagokhoz tartozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A vasárnap még szebb lesz. Életvidámságod tovább növekszik. Esetleg kedved van otthon hangosan zenélni, és táncolni hozzá. Tedd meg! Mars és Jupiter kapcsolata olyan, mint egy híd, ami a boldogsággal köt össze, megnyitja szemeidet, megmutatja, milyen szép az élet. Meghív ünnepelni, mindegy, hogy egyedül, vagy kedveseddel, családoddal, vagy barátaiddal töltöd az időt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap igazi ajándék. A csillagok mintegy gyaloghintón hordanak az órákon át. Élvezed a másokkal való együttlétet. Jót tesz neked a társaság. Legalább moziba menj el, vagy bárhová, ahol emberek között leszel.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma is tele vagy életkedvvel és örömmel. Erős csillagaid vannak – olyan erősek, hogy még sok is lehet belőle. Jupiter és Mars szembenállása nem csak neked kedvez. Az egész világ izgatottan vár. Egy flörtből gyorsan lesz szenvedély, egy vitából pedig veszekedés. Lobbanékonyan reagálsz. Lélegezz mélyeket és mosolyogj inkább, mint hogy felizgassad magad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Mars és Jupiter ma boldogságot önt végig a világon. Te sem fogsz üres kézzel maradni. Számodra az ajándék egy ember, aki megért és szeret téged. Ha még nem áll ott az oldaladon, el kell menned otthonról. Találkozni fogsz vele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mars és Jupiter adják meg a mai nap ízét is. Élvezni fogod. Mágikus ez a nap, érezni fogod talán találkozásaidban, talán egy hirtelen támadt ötletedben. Boldog vagy, mert ez a vasárnap sokat kínál. A pozitív erő dél körül a legerősebb: Mars, Jupiter és a Hold szentháromsága! Ez a legalkalmasabb időpont arra, hogy kívánságaidat elküld a kozmosznak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A vasárnap is sokat kínál, és ne csodálkozz, ha izgalmas napod lesz. Kedveseddel szemben engedményeket kell tenned, és visszavenni elvárásaidból. Fejjel a falnak? Ma teljesen elhibázott lenne. A józan paraszti ésszel többre mész. Este kisebb összeütközések történhetnek, de a végén újra szent lesz a béke.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon is összefog a Hold, Mars és Jupiter, és megajándékoznak energiájukkal. Belülről sugárzol. Szinte szétfeszít az életöröm, és valósággal magadhoz vonzod azokat az embereket, akik egy ilyen jókedvű Vízöntővel szeretnék tölteni az idejüket. Nem mindenki tudja olyan könnyen elűzni az ősz szomorúságát, mint te. A te oldaladon el lehet felejteni, hogy a Nap a melankolikus Skorpió jegyében áll.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap ugyanúgy folytatódik, mint ahogy a tegnapi végződött. Már nemcsak Merkúr és Vénusz, de Jupiter és Mars is táncolnak. Ez hevesnek ígérkezik. Na és? Akkor éppen vad lesz, talán még civakodás is lesz. De minden jobb, mint a poshadt unalom!

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: